Inkomensbeheer / Budgetbeheer door Buro Budget Begeleiding BV 

Neem contact op

Voor hulp bij uw financiën kan Buro Budget Begeleiding BV u helpen met inkomensbeheer. Op deze pagina leggen we u uit wat de dienst inhoudt en wat u van ons kan verwachten. Heeft u meer informatie nodig, neem dan vandaag nog contact op voor een gesprek.

Inkomensbeheer

Wanneer u moeite heeft met uw financiële huishouding, ook wel uw dagelijkse financiën, is inkomensbeheer van ons kantoor ideaal.

Wat betekent inkomensbeheer?

Inkomensbeheer, ook wel budgetbeheer of budgetbegeleiding genoemd, houdt kortgezegd in dat wij u helpen met het beheren van uw geld. We stellen hiervoor samen een overeenkomst en volmacht op die de kaders van de begeleiding uitlegt.

Hoe werkt het in de praktijk?

Bij inkomensbeheer stemmen we de details af op uw persoonlijke voorkeur of noodzaak. In grote lijnen omvat inkomensbeheer onderstaande stappen.

  • Bij inkomensbeheer wordt er een overeenkomst en een volmacht opgesteld. Zodra deze door u is doorgenomen en ondertekend zal inkomensbeheer van start gaan.

  • We stellen een budgetplan op, dat duidelijk inzicht geeft in uw situatie.

  • We openen een beheerrekening waarop we uw inkomsten en uitgaven beheren.

  • U ontvangt wekelijks of maandelijks van ons uw zogenaamde leefgeld. U bepaalt zelf hoe u dit geld besteedt en leert zo omgaan met een budget. Wanneer het nodig is, krijgt u van ons natuurlijk tips en advies.

  • In het geval van schulden zullen we deze voor u inventariseren en bekijken we of we betalingsregelingen kunnen treffen of melden we u aan voor een schuldhulptraject.

  • U ontvangt van ons een inlogcode waar u uw financiële situatie te allen tijde in kan zien. Zo houdt u inzicht in het voor u gevoerde beleid.

We informeren u graag uitgebreid over de invulling van onze begeleiding en alle bijkomende details tijdens een intake. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en biedt al veel inzicht, duidelijkheid en inspiratie.

 

Wilt u een afspraak maken of meer informatie opvragen? Neem contact op met Buro Budget Begeleiding BV in Venlo. U bereikt ons op 077 - 354 50 77. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Wij proberen altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

Ik wil een afspraak of meer informatie

Neem contact met ons op via 077 - 354 50 77. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Wij proberen altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

Ik wil een afspraak of meer informatie